Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse.

 
 
butik1 lilleKrudttossen.dk er en fyrværkeriforhandler beliggende i Frankfri på Fyn. 
 
I butikken kan du finde alt til din nytårsfest. Vi lægger stor vægt på god kundeservice, kvalitetskrudt og alt hvad man kan tænke sig til det helt store nytårsknald! 
 
I butikken findes der bordpynt i lange baner og selvfølgelig et kæmpe udvalg af kvalitetskrudt. Krudttossens mål er at levere kvalitetsfyrværkeri til forbrugerne på en sikker måde og til en fornuftig pris - uden at der er sparet på vejledningen og serviceniveauet. Traditionen tro, vil der være lidt godt til ganen i form af sodavand og pølser.
 
 
 
 
 

butik2 lilleVIP-Arrangementer
Vi arrangerer i år firma arrangementer, hvor dit firma eller din 
klub får mulighed for at afholde et VIP-arrangement, med rundvisning i butikken. Der vil blive udarbejdet en speciel rabataftale til denne aften, hvor der i øvrigt også vil være en gratis øl og lidt godt til ganen hvis dette ønskes. 

 

 

 

 
 
 
butik3 lilleFirma julegaver
Som noget helt nyt er der nu mulighed for at købe dine julegaver til dine ansatte her hos Krudttossen.dk. 
Dette kan enten være fyrværkeri, eller et gavekort til butikken. Private er også meget velkomne til at købe et gavekort. For disse special aftaler,  Kontakt Krudttossen ham selv, Claus Oldenbjerg på 20 40 85 90. Eller på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Vi ser frem til december 2016, hvor vi igen byder alle jer dejlige krudt-ugler velkommen hos Krudttossen.dk!